keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Day 44

Tänään salin jälkeen menin laittaa ripset kuntoon! Täällä ripsienpidennyksiä ei laiteta joka paikassa niinku Suomessa, enkä kyllä oo kenelläkään sellasia nähnykkään. Täst kaupungist löytyy kuitenki pari paikkaa, jotka noita laittaa! Oli kyllä vähän erilainen kokemus kun yleensä Suomessa toi huolto.. :D Ku meet Helsingin keskustas ripsihuoltoon nii oot aina joko jossain näyteikkunassa tai sit jossain pienessä kopissa. Tänään sen sijaan tuun sisään sellaseen isoon day-spahan, jossa vastassa on sellanen supergay mies, joka puhu just sellasella spa-äänellä tosi hitaasti ja ystävällisesti. Tää vei mut sitten odottamaan sellaseen kivaan huoneeseen, jossa oli kaikkia pieniä vesiputouksia ja ihania nojatuoleja ja tuolta toi ripsiteknikko sitten haki mut. Apua seki oli sellane yliystävällinen, ihana! Eikä mikään just amiksesta valmistunu (ei kyllä mitään niitäkään vastaan), vaan sellanen joku 35-vuotias tosi kaunis nainen. Se koko ajan varmisteli, että mulla on kaikki hyvin, pahotteli hirveesti kaikkia pikkupikkujuttuja ja sille olin tietysti sweetheart. Ripset laitettiin sellasessa kunnon spa-huoneessa, jossa ihan hämärää ja sellane rentoutusmusiikki soi. Sain maata sellasella isolla ja superpehmeellä sängyllä, josta sai jalat silleen ihanasti nostettuu ylös ja se koko homma oli lämmitetty?! Oihh oli kyllä niin luksusta. Eikä lapsien kiljuntaa eikä itkua missään. Ahh. Ja $75 tsi tsing. Kolmen viikon päästä uudestaan.

Koko ilta olikin sitten ajamista ja odottamista, mitkä nyt taitaaki olla jokaisen aupparin kaks yleisintä työtehtävää..


Ei tullu parempia kuvia tosta spasta kun yksi salakuva odotushuoneesta. 
Tostakin kivien edestä liplattaa vesiputous..


A oli tänään vähän grumpy kun menin sitä herättämään, niin tuli sitten tälläsen kanssa aamupalalle :') sweet! Tää 8-vuotias osaa kyllä jo tosi hyvin pyytää anteeks ilkeetä käytöstään, 
kun taas 7-vuotiaan kanssa sitä harjotellaan varmasti vielä vuosi jos toinenkin..


Huomasin tässä, että tää blogi on kyllä menny ihan tällaseks tänään sitä ja tänään tätä. Mutta niin kai sen on tarkotus ollakkin! Tuntuu vaan tyhmält kirjotella tälläst soopaa, mut tälläst täällä nyt vaan on.. :D Kirjottaisin mielelläni kaikkea mitä ollaan puuhattu lasten kanssa, mutta täällä tosiaan illat menee kokonaisuudessaan harrastuksissa ja läksyjen teossa, aina samalla kaavalla.. Jos jollain tulee mieleen mitään aiheita, mistä haluis lukee liittyen aupparointiin tai täällä elämiseen tai mitä vaan, niin ehdotukset on erittäin tervetulleita!!

4 kommenttia:

  1. ois kiva jos tekisit sellasen jenkkikauppa postauksen! itekki tulossa auppariks ensi vuoden puolella ja ois kiva nähä että miltä esim walmartis näyttää ja sit kaikkia hintoja niistä ruuista! kiinnostaa jostain syystä tosi paljon haha :D ja se että paljon maksaa eri ravintolaruoat ja sellaset?

    VastaaPoista
  2. Moikka! Mä olin 2kk kaliforniassa aupparina ja kävin itsekki ripsihuollossa..ja tulos oli jotain AIVAN HIRVEETÄ!! Mun ripset sojotti sinne tänne,niissä oli mustia liimaklönttejä,aukkoja ym..maksoin tosta kaikesta $60..Mulla alko hälytyskellot tosin soida jo siinä vaiheessa ku se laitto mut ISTUMAAN makaamisen sijaan..Mut ajattelin et ku sen nimi oli kumminki Revieve salon ja oli tyylikäs paikka ym..Myöhemmin menin sit vaatimaan rahoja takas, sain onneks ja seuraavat 3 viikkoo hankasin baby oililla silmiä ni johan sain ripset irtoomaan..Mut jäi kyl kammo, enkä sen takia uskaltanu ees geelikynsiä huoltaa...:( Mut vissiin isommissa kaupungeissa olis ollu osaavampaa porukkaa. Mä olin Newarkissa.

    VastaaPoista
  3. olis kiva jos tekisit jonkun postauksen jossa kertoisit siitä sun järjestöstäs enemmän ja että mitä kautta löysit sen, miksi valitsit sen, millaista toimintaa/tapahtumia sillä on jenkeissä ym. ellet ole jo joskus ennemmin tehnyt sellaista :D ja miksi kannattaa lähteä au pairiksi tai joku semmoinen juttu olisi kans kiva :D myös kysymyspostaus vois olla hyvä idea :) ja sitten olis kiva jos jossain välis vuotta tekisit semmosen jutun missä kertoisit sun mielestä parhaita paikkoja jenkeissä missä oot itte ollu ja suosittelisit muille :D

    VastaaPoista
  4. Ihanaa kiitos teille ehdotuksista!! Oonki täällä tosiaan jo kirjottanu siitä miten rakastan ruokakauppoja ja toi walmart on mulle yks taivas, joten ihan loistava idea, ruokakauppapostaus on työn alla!! ;) Ja joo noi ripsihuollot on kyl aina pelottavii ku menee uuteen paikkaan, mäki aina pelkään et onks sit enää yhtäkää ripsee jäljellä.. Mut hyvä et sait rahat takas ja lopulta ripset irti!! Oii hyviä ehdotuksia, tuun toteuttaa kaikki varmasti vielä tässä vuoden aikana! Kiitos! :))

    VastaaPoista