lauantai 12. lokakuuta 2013

Olutta Saksasta Ja Suklaata Suomesta

Kääks onpas nyt paljon asiaa!! Päivä meni tänään taas tavallisen lauantain tapaan cheerleading-meiningeissä. Olin off kahelta, hyppäsin heti autoon ja huristelin 60 mailia etelään brassityttöjen luokse. Oltiin tänään Oktoberfesteillä, jossa oli tivoli ja kaikennäköstä ohjelmaa..



ja mitähän tässä säädän..



Tanssilattialla oli kyllä ihan hulvaton meininki! 
Hyvä videokin on tuolta, mutta en nyt kuollakseni jaksa sitä tänne latailla, ehkä huomenna..



Hymystä näkee miten pakotettu olin tähän kuvaan.. :D



Kävin kotimatkalla The Gardens Mallilla ja ostin American Eaglelta ihanan farkkuliivin! Edelleenki himoitsin sitä yhtä farkkuliivihuppari-comboa, mutta siitä ei oo enää missää aessä smallia jäljellä, niin ostin sitten lohdutukseks tollasen! Aellä oli myös nyt viikonlopun kaikki -40% joten olishan se nyt vaan ollu tyhmää jättää se ostamatta..

Ja sitten kun tulin kotiin, siellä odotteli mulle paketti! KIITOS ÄITI! Sain HEDELMÄAAKKOSIA ja just niitä oikeenlaisia: makuunista haettuja punasia ja niitä kiiltävämpiä, koska ne on pehmeimpiä ;) ja sitten vähän lisää aakkosia ja geishaa ja pätkistä omnomnom. Ja salmiakkia - yökyökyök, mutta tolla voin ihastuttaa tai vihastuttaa täällä ihmisiä. Sitten sain myös yhet mun aurinkolasit, balettipuvun ja uuden ajokortin. Nyt mussutan tässä geishaa, siis voi hyvä jumala tää on hyvää. 36€ oli ton paketin lähetys maksanu, että siitä tulee kyllä jo yhdelle hedelmäaakkoselle hintaa.. 



Ja niin sitten vielä, just äskön ostin lennot Nyciin viikonlopuks joulukuun alussa!! En tiiä miten meinaan pukeutua, kun en kauheesti omista noita talvivaatteita, mutta läheisyys lämmittää :)) Jee ihan mahtavaa, pääsen viettää kolme päivää mun ihanan Jennyn kanssa Manhattanilla!! <3

Ja huomennakin on vielä vapaapäivä!! Uujea elämä hymyilee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti