tiistai 22. lokakuuta 2013

Nine days until Halloween!

Mulla oli yks missio tälle päivälle: Halloween-asun löytäminen. Siis tää Halloween hulina alko täällä joskus syyskuun ekoilla viikoilla ja pahenee nyt viikkoo ennen halloweeniä hurjalla vauhdilla. Pihoille ilmestyy ihan jäätävän hienoja koristeluita ja kaikki puhuu siitä, mitä ne aikoo olla Halloweeninä. Täällä on monta tollasta kauppaa, jotka kaikki myy tuhansittain eri asuja. Mä oon yrittäny viime viikot selata niitä niitten nettisivuilta, mut on niin vaikeeta päättää! Ihan sairaan hienoja juttuja, mut vaikeus on siinä, että koska oon kuitenki menossa trick-or-treating lasten kanssa ja sunnuntaina Disneyn Halloweenin tässä asussa, en haluu pukeutuu poliisiks tai sairaanhoitajaks. 


Iloinen tyttö kun pääsi koulusta!

Menin Party Cityyn tänään koulun jälkeen, ja se paikka on kyllä ihan järjetön. Kyllä löyty jenkki-party-mukeja vaikka missä värissä ja ihan kaikkea, mitä ikinä voit mihinkään juhliin tarvita. Kuviin ei tota jättimäisyyttä vaan millään saa..  Ja sitä Halloween kamaa riitti, siis ei hyvää päivää.. Halloween-puolella oli sitten iso seinä, jossa oli kuvat kaikista asuista, ja siitä sitten voi valita ehdokkaita sovitukseen. Myyjä tuli tietysti heti juttelemaan ja oli saada slaagin, kun kerroin että tää on mun ensimmäinen kunnon Halloween. Seisoin siinä sen seinän edessä varmaan ikuisuuden, kunnes päätin sovittaa Red Riding Hoodia, ja sehän oli ihan perfect! Ei oo slutty ollenkaan, ei liian kuuma ja tykkään tollasista klassikoista! Aijon kyllä tuoda tän Suomeen sitten täältä tuliaisina. Tää costume-maailma on kyllä täällä jollain niin eri levelillä kun Suomessa.. Vaikka halpoja nää ei kyllä täällä oo. Mekon ja viitan lisäks oli pakko ostaa vielä semmonen punahilkan korin ja yybermegaripset.

Iltapäivällä skypettelin toista tuntia poikaystävän kanssa. Tulin taas tosi hyvälle mielelle siitä, kyllä toi skype on vaan ihan mahtikeksintö. Joku nobel tai oscar tai joku pitäis antaa sen keksijälle.. Sitten tytötkin tuli jo koulusta, ja loppuilta meni tavalliseen tapaan läksyjen kanssa ja cheerleadingissä!


Quick peek on my outfit!
Tästä puuttuu vielä mun kori..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti