lauantai 26. lokakuuta 2013

Getting ready for Halloween!


Oihh mikä luksuslauantai, kun tänään ei ollu tytöillä cheerleadingiä! Playoffit alkaa ens viikolla, niin oli yks viikonloppu taukoa - eka lauantai mulla täällä, kun ei tarvinnut raahautua kentän laidalle. Sen sijaan pelastin aamulla yövuorosta tulleen hostmomin, ja lähdin tyttöjen ja niiden kaverin kanssa  Pumpkin Patchiin. Tuolla oli paljon erilaisia pomppulinnoja, petting zoo, poniajeluja, kasvomaalausta ja tietysti pumpkinien poimimista. Tytöt ei kyllä jaksanu olla kovin kauaa, koska oli taas ihan liian kuuma, mutta kuvia ehti kertyy kyllä muutama..






Sori taas jotain rändömlapsia, mutta oli niin sulkkuja!! ^




E ja kani, joka näyttää olevan vähän confused raajoistaan..










Kun tultiin kotiin, niin alko tietysti pumpkin carving. Se sisällä oleva mömmö haisee kyllä ihan sairaan pahalle! Pumpkineista tuli kyllä tosi hienoja, mulla nyt näköjään on vaan kaikesta muusta kuvia, paitsi niistä valmiista pumpkineista. Tän jälkeen tytöt leikki mooonta tuntia pihalla ja poolissa. 





Illalla lähdettiin vielä koko konkkaronkka, hostmom, tytöt, kaks tyttöjen kaveria, toisen kaverin äiti ja minä tollaseen haunted trail juttuun, joita ainaki auppairblogien perusteella tuntuu olevan täällä joka puolella! Tytöt viritteli Halloween-tunnelmaa pukeutumalla edellisvuosien asuihin ja tekemällä vähän kasvomaalauksia.

Ensin jonotettiin sisään sellaseen odotustilaan, missä oli muutamia jotain mörköjä. Sieltä sitten odottelun jälkeen päästiin lähtemään tollaselle kummituspolulle. Tossa vaiheessa oli jo ihan säkkipimeetä ja mä unohdin mun kameran salaman kotiin, joten en saanu polulta kuvia :( Kuvio oli kuitenkin se, että E roikkuu mun toisessa kädessä ja upottaa kynsiään mun käsivarteen, ja toinen kavereista toisella puolella, sama homma. Molemmat oli ihan hädissään itku kurkussa, mut kaverin ensimmäinen kommentti tän jälkeen oli että "Can we go again?!?". Autossa sitten koko juttu oli kuulemma niin siisti ja yhtään ei pelottanu! Polulla tuli siis vastaan kaiken maailman noitia ja vampyyrejä ja pahin oli kyllä sellanen moottorisahamurhaaja - oikeen moottorisahan ääni pilkkopimeessä metsässä ei kyllä ollu kovin miellyttävä :D Tää oli kuitenki lapsille suunnattu, eli ei ollu kovin pelottava, mut tosi hienosti tehty kyllä!

Kuvat on ton mestan pihalta, vielä valosan aikaan..




katsokaa tuota pientä rallikuskia :')


HUOMENNA ME MENNÄÄN TRICK OR TREATING DISNEY WORLDIIN!!! UUUJEAAA!!
Jäädään tosiaan hotelliin yöks, elikkä seuraava postaus menee varmaan maanantaille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti