tiistai 8. lokakuuta 2013

Day 50

50 päivää täällä! Se on jo aika paljon, vaikka tuntuuki että just vast tulin. Kyllä vieläki oon ihan tässä uutuudenviehätysvaiheessa - jaksan ihmetellä uusia ja hienoja asioita, ja vaikka ihmisiä on ikävä, ikäväki tulee vaan hetkittäin, eikä haittaa arkea. Paitsi mun viimeset pätkikset loppu tossa viikonloppuna D; se ehkä vähän haittaa.. Avasin lauantaina viimesen mini bites pussin ja ajattelin että joo, tästähän riittää vielä moneks viikoks, jos syön yhen sillon tällön. Nyt kyllä huvittaa, että ihan omilla aivoillani tosissani ajattelin jotain noin tyhmää!!

Eipä ihmeempiä tältä päivältä - koulua, treeniä ja pyykinpesua! Ilta meni taas läksyjen ja cheerleadingin parissa. Parempien kuvien puutteessa tossa on kuvia meijän neighbourhoodista. Meijän neighbourhood on sen verran pieni, ettei porteilla ei oo vartijaa, vaan portin saa auki nappulasta autossa, kotoa tai koodilla. Täällä kun on tullut paljon kuskattua tyttöjä kavereilleen, niin monesti semmonen guard päivystää siinä kopissa ja tulee sitten kysymään sulta että mihin oot menossa ja ajokortin. Läheskään kaikki talot ei kuitenkaan oo näillä aidatuilla neighbourhoodeilla, mutta tykkään kyllä asuu tälläsessä, niin ei tuu ainakaan mitää epämääräst jengii pihalle. Niin ja näin pihoista puheenollen, täällä ei kannata mennä koputtelemaan ovelle, jos ei oo ihan varma että se on se kaverin ovi. Täällä on voimassa stand-your-ground law, josta tässä wikipedian määritelmä:

"A Stand-Your-Ground law is a type of self-defense law that gives individuals the right to use deadly force to defend themselves without any requirement to evade or retreat from a dangerous situation."

.. eli käytännössä (jos tää oikeesti on voimassa täällä, ymmärtääkseni kyllä?), jos kävelet toisen nurmikolla niin se voi ampuu sut ilman mitään syytä, ilman seurauksia. Elikkä joo, en menis kokeilee.



Sawgrass Lakes on tää laajempi alue, johon kuuluu monta naapurustoa.

Nighty night!! xoxo

2 kommenttia:

  1. OHO! 50 paivaa? Ma muistan ku luin etta nyt sa oot saapunu tanne ja laitot kuvaa nyc hotellista :DDDDDDD Aika menee nopsaa!

    VastaaPoista