tiistai 1. lokakuuta 2013

A+

Kokeidenpalautuspäivä koulussa ja BOOM otin koko luokan parhaat pisteet 99/100! :))) Meitä on tolla kurssilla 29 ja vaan 7 pääs läpi. Anteeks jotain varmaan ärsyttää tää, mut siis voi vitsi tuntu kyl hyvält taas pitkäst aikaa tämmöne!! Vieraalla kielellä, collegessa, ilman mun superlaskinta.. Sitku tää opettaja ääneen julkisti eka noi korkeimmat pisteet ja pistejakauman nii kaikki oli iha et "99?! wouuu.." ja joku tuli vielä tunnin jälkee et "you did goood!!". Apua mus on joku pielessä ku nautin täst näin paljon, siis tällähän ei oo mitää merkityst mitä täst kurssist saan, mut kyllä vaan tuntuu niin hyvält opiskella pitkäst aikaa!



Tää oli sit se ainut virhe. Että voi hyvää päivää. 12/2han on tunnetusti 10.


Salilla olin taas tänään vaihteeks! Täällä tulee kyllä käytyy joka ikinen päivä, paremman tekemisen puutteessa. Ja siellä on aina seuraa, toi "mun personal trainer" siel joka päivä, tänääki tuli iha innoissaa halaa, johan siit on 24 tuntii ku viimeks nähtiin. Tulee kyl nii ankeet palaa joskus motivukselle, ensinnäki maksaa se melkee satane kuussa ja ei siel ei saa ees tervehdystä..


Päivän lehti oli tänään vaaleenpunanen?! Ei aavistustakaan miks.

Illan aineksina läksyjä ja cheerleadingiä - normitiistai! Cheerleadingin jälkeen käytiin vielä kaupassa, jossa oli pakko kuvata näitten mutanttisipuleita!!


Tää auppari kiittää ja kuittaa tältä päivältä! xoxo


2 kommenttia:

  1. Onnea! :) Mäkin haluisin olla noin hyvä matikassa :(

    VastaaPoista
  2. Koska taistelu rintasyöpää vastaan jatkuu! Ja sen takia lehti oli varmaan vaaleanpunainen. Octoberin aikana on kaikkea tollasta, tai niin mun hostmum sanoi.

    VastaaPoista