torstai 26. joulukuuta 2013

Back to work

Tänään oli taas eka varsinainen työpäivä joulun jälkeen, vaikkakin on tässä vähän koko ajan ollu töissä.. Käytiin tyttöjen kanssa Targetissa, joihin tytöillä oli lahjakortit niin kaikki sai valita mitä haluaa. Kyllä siellä pyörittiinkin toista tuntia, mikä sisäls yhen ihanan kauppaitkuraivokohtauksen - joka aupparin unelma.. Tyttö saa valita koko kaupasta mitä vaan 25 dollarilla ja silti tulee itkuraivarit, huhhuh.. No niistäkin selvittiin ja mentiin sit puistoon iltapäiväks.



Syötiin dinneriä, tytöt ui poolissa ja pelattiin kinectin tanssipeliä monta tuntia. Perussettiä siis! Illalla kokeiltiin K:n donut makeriä, jonka pukki toi. Ja hyvin toimi! Nyt on masu täynnä suklaadonitseja.. Nyt katotaan E:n kanssa muumeja youtubesta, siis nää äänet englanniks kuulostaa niin vääriltä!!

..and guess who cleaned up.

Hehheh huomaan että mun blogikirjotukset vaan lyhenee lyhenemistään.. No yritän nyt kuitenki joka päivä kirjottaa mitä ollaan tehty, mutta postausideat, kysymykset ja muut on taas erittäin tervetulleita niin kun aina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti