tiistai 10. joulukuuta 2013

Christmas tree decorating




Tänään oli mun viimenen koulutunti! Torstain viel final exam ja sit on tän aupairin pakolliset tunnit hoidettu. Vapauttava fiilis vaikka ihan kaks tuntii viikossa tota kouluu onki ollu! Tunnin jälkeen kävin postissa ja menin Panera Breadiin tekemään vähän matikanläksyjä. Starbucksiin olin menossa, mut ku drive in jonossa oli valehtelematta joku 20-25 autoa (miten kipeesti ihminen voi haluta kahvia?!), niin en ees pysähtyny kattoo millaset jonot sisällä.. Mutta toi Panera Breadin kaakao kermavaahdolla, makusiirapilla ja chocolate chip marshmallowsseilla toimi kyllä kans tosi hyvin ;D Kävin hakemssa ne potteryt (keramiikat?) mitä maalattiin viime viikolla, ja voi kun niistä tuli söpöjä!! Iltapäivän tein kans matikkaa takapihalla ja pienissäkin vaatteissa kuolin kuumuuteen. Vähän vaikee uskoo et on joulukuu.

Pyh mun keskeneränen pallo näyttää oikeesti paljon hienommalta, 
on sellanen joulunpunanen eikä oranssi..


Ei voi valittaa.


Tälläseen taas kirjaimellisesti melkein törmäsin, kun tulin ton potterypaikan ovista ulos. 
Noi on tosi pelottavii ku vaan tulee kohti eikä pelkää yhtää :o


Kävin hakemassa A:n kouluta asti taas 4.30, tultiin kotiin, syötiin dinneri ja tehtiin läksyt niinkun aina. Lähettiin sit puistoon kahen nuorimman kanssa, ja kun tultiin kotiin niin oli joulukuusen koristelu vuorossa!! Ihana toi kuusen tuoksu, siit tulee kyllä joulufiilistä. Meijän kuusi on oikein tommonen jenkkijätti :D Ja täällä tosiaan kuuset on tapana laittaa jo näin joulukuun alkupuolella, mikä tuntuu jotenki aikaselta..



Ainiin ja maanantaina aamuyöllä kun tulin Nycistä kotiin, niin mua odotti mun huoneessa oma joulukuusi!! Siis ei mikään pöytäversio vaan semmonen melkein kunnon kuusi! Ihanaa :) Ja perheen ihana edellinen auppari oli laittanu joulupaketit ja mullekkin oli oma paketti, josta sain suklaakalenterin! Toi tyttö on kyllä ihan mahtava, laiteltiin sen kanssa viestiä kun se oli vielä täällä (ja edelleen ollaan yhteyksissä), ja siitä oli kyllä mulle tosi paljon apua, kun pääsi kysymään kaikkea tarpeellista.

6 kommenttia:

  1. ei sitte yhtään överimpi kaakao voi olla :'D pitääpä käyä itekki maistamassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo niinpä :D oikeen jenkkiversio.. Ja kivat 500 kaloria näytti sisältävän toi kupponen :DD Vihaan kun täällä on aina noi esillä.. Mut joo oli kyllä ainaki melkein sen arvosta.. :')

      Poista
  2. HYI! Mikä tuo elukka on, onko se ihan elävä otus? en oo varma haluanko tulla Floridaan enää? >:B

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii ne on ihan hirveitä!! Muksuilla oli sille joku nimikin ja ihan peruslintuja täällä, näitten punatulkkuja.... mut siis hyi helvetti ne on hirveitä ku ne vaa tuijottaa ja on melkee mun kokosii :D

      Poista
  3. Oikeesti tulee kauhee lusmuilija olo kun lukee kuin sulla jo noi opiskelut loppusuoralla :D itellä alkais ekat kurssit vasta tammikuussa mutta onhan tässä tätä aikaa vielä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D no niinpä nimenomaan, aikaa on! Ja ei sillä et mäkään mikään ahkera oisin ollu, käyny istuu tuol muutaman tunnin viikos kuuntelemas yläasteen matikkaa.. :D rankkaa..

      Poista