tiistai 3. joulukuuta 2013

Christmas Spirit

Rakas päiväkirja..

Tänään oli ihana päivä. Sain vihdoinkin joulumieltä ja lapset oli niin ihania, että teki vaan mieli halailla niitä koko ajan.

Aamulla olin matikan tunnilla, jossa kyllä taas mielikuvituksessani revin päätäni irti, kun kukaan muu luokassa ei ollut aikaisemmin kuullut, mikä logaritmi on. Enkä niitä ihmisiä syytä, enkä ketään muutakaan, mutta siis mitä siellä high schoolin matikan tunneilla tehään?! By the way, "Fun Fact Of The Day": täällä kaikkien high schoolien tunnit alkaa klo 7am aamulla. Hahahah. Asiat paremmin: Suomi 1, USA 0.

Tulin kotiin vähän siivoilemaan aamupäivällä ja sitte lähin R:n kanssa lounaalle. Kierrettiin myös vähän kaupoissa ja mä turisteilin muutaman laadukkaan iphonekuvan..

Mitä olisikaan kauppa ilman muutaman metrin korkeeta fish tankiä!

Nää joulukoristeet meneee niiiin yli täällä, toiki oli monta metrii korkee. Yritän tässä joku päivä lähtee kunnon kameran kanssa lenkille, niin saisin noista älyttömistä pihoista kuvia..

A:lla on välillä vielä vähän pidempia koulupäiviä, ja tänään taas hain sen koulusta asti 4.30pm. Syötiin dinneri ja hyökättiin läksyjen kimppuun. Tehtiin niitä tänään ulkona pation sohvilla: otettiin vilttejä ja kääriydyttiin niihin ku oli semmonen ihanan "viilee" ilta (nyt kun kirjotan muutaman tunnin myöhemmin niin näyttää 22 astetta mittari) ja oli niin mukavaa!! Siinä pari tuntia harjoteltiin spelling sanoja, lukemista ja jakolaskuja viltin alla. Ja kun tultiin takas sisälle, niin siellä oli ihan christmas wonderland!!! Hostmom oli toisien tyttöjen kanssa koristellu koko talon ja voi täällä on niin kaunista!! Otan joku päivä paremmalla kameralla kuvia, tänään en kyenny ku olin niin haltioissani. Mutta tuoksukynttilät palaa ja täällä on ihanan kotoisaa, ekaa kertaa tuli oikein kunnolla joulufiilistä!

Illan koko perhe oli kotona ja oli vaan jotenki tosi mukavaa. Paahdettiin vaahtokarkkeja patiolla ja askarreltiin lumihiutaleita ikkunoihin. Kyllä mun hostperhe vaan on niin paras.

Tässä onki sitten kaikki lumi täksi jouluksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti