tiistai 24. joulukuuta 2013

Keksit ja maitolasi valmiina

Ihanaa joulua!! Meillä half finnish perheessä juhlitaan vähän half finnish joulua. Pääpaino on kyllä tolla 25. päivällä, mutta näin aattona kyllä syödään jouluateria ja lapset saa avata yhet lahjat. Täytyy kyl sanoo et musta toi lahjojen avaaminen aattoiltana ois paljon hauskempaa, se oli niin siistii pienenä ku oot kooooko päivän oottanu ja istunu ruokapöydässä ja kuunnellu joulurauhat ja jouluevankeliumit ja sitku vihdoin se pukki koputtaa ovelle. Mutta maassa maan tavalla!
Mun aattoaamu alko tänään jouluvalmisteluilla, koska en ollu niitä ehtiny tehdä kun tulin niin myöhään kotiin eilen. Laitoin imeltyneet perunalaatikot uuniin, tein suklaakakun ja siivosin, ihan työstä kävi aamupäivä, mutta sitten kun kaikki oli tehty niin sain viinilasin käteen (mikä on täällä ihanan spessua) ja pääs alottaa oikeen joulurauhan. Koko päivä sitten hengattiin ulkona, tytöt oli uima-altaassa monta tuntia ja mä ja vanhemmat käytiin myös. Siinä samassa saunottiin ja rentouduttiin vaan. 

A:n kanssa katottiin joulupukin kuumaalinjaa. 
Ei voinu uskoo, että suomalaiset lapset voi oikeesti soittaa pukille!

Alkuillasta tuli sitten vähän vieraita, tyttöjen serkut ja niitten perhe, jonka oonki tavannu jo monta kertaa sekä K:n godparents. Kaikki suomalaisia ja oli ihan kiva, että jotain suomalaista oli tässäkin joulussa. Se nyt tietysti vähän oli erilaista, että jouluateria syötiin ulkona ja muksut hyppäs vielä aterian jälkeen altaaseen..

Ruoka oli HYVÄÄ niinkun jouluruoka aina. Ja julistinkin tossa, että tuun mielelläni elämään perunalaatikolla ja kinkulla ens vuoden puolelle asti! Kuvassakin näkyy vaan pikkuosa kaikesta ruuasta, jota oli tarjolla..


Tänään oli meijän Charlie-tontun viimenen päivä tältä vuodelta. Ens yönä se matkaa takas napapiirille ja jää sinne seuraavaan joulukuun alkuun asti. Viime yönä Charlie oli käyny suklaakaapilla ja jättänyt viestin "See you in 2014. <3 C" ja suupielistä päätellen jokunen suklaa oli tontullekkin maistunut...



Nyt tytöt majottuu tohon olkkarin sohville yöks toiveena, että näkis vilauksenkin joulupukista ens yönä. E laitto jo keksit ja maitolasin valmiiks pukille. Musta on ihanaa että nää kaikki vielä uskoo joulupukkiin ihan kunnolla. Meillä on perheessä kaikki jo aikuisia, ja muistan viime vuonna kun jouluna toivoin, että olis jotain lapsia perheessä, että sais taas vähän kokea sitä lapsen joulua, joka on aina niin ihanaa ja maagista. No toive toteutu niin, että nyt on lapsijoulu, ja on kyllä ihanaa seurata tässä noita lapsia, jotka on ihan innosta piukeena!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti