torstai 19. joulukuuta 2013

"I love you and no one can replace you"

Oujee kyllä mä tykkään näistä vähän joustavista työajoista! Viimeviikolla kuuden ja puolen päivän työviikko oli kyllä exhausting, mutta nyt on edessä extempore neljän päivän loma ja ihan parhaat suunnitelmat! Huomenna tosiaan toi Jingle Ball, joka kestää johonki aamuun asti, siitä näillä näkymin Roosalle nukkumaan ja lauantaina todnäk Miamiin minilomalle suomityttöjen kaa! Vähän on auki vielä suunnitelmat, mut todnäk siihen beachille yhteen hostelliin pariks yöks, vähän vapaa-aikaa työpaikalta! Viikonlopuks on taas luvattu yli 30 astetta, eli kelpaa!! :)

Tänään meni aamu vähän hämmennyksessä. Vanhemmilla oli elf-duty, yritettiin ettii koko aamu ja mäkään en löytäny sitä mistään. Yritin myös ihan oikeesti päivällä sitä täällä ettiä, mutta ei.. Etsinnän lisäks tänään paketoin kaikki lahjat, jotka oon jo ostanu. Muutama vielä puuttuu, mutta ne jääköön ens viikkoon! Tytöillä oli early release elikkä hain ne jo kahelta ja oltiin taas ylläripylläri puistossa.. Charlien olinpaikka paljastu sitten illalla muutamien vihjeiden avulla. Siellä se oli A:n ja E:n kylppärissä lampun päällä katonrajassa muistuttamassa hampaiden pesusta!!


Ahh siis katsokaa mitä ihanaa sain taas tänään A:lta. Nää on niit juttui, mitkä tekee täst työst ihanaa, vaikka joskus saaki sellast kohteluu, mitä kukaan ei ansaitsis. Ihan vaan ilman mitään erityistä syytä jollekkin tulee mieleen tehä tollanen, ihan ei mee kirjaimet oikein, mutta väliäkö sillä. A on kyllä niiin herttanen tyttö. Sitte se vaan halas mua tosi pitkään ja lujasti ja kerto miten tärkee oon sille. Rakastan mun työtä.



1 kommentti:

  1. Onpa huippua nyt kun sieltäkin on löytynyt suomityttöjä, niin voitte just tehä kaikkia ihania reissuja ja on kveria, vaikkei nyt ihan naapurissa asukkaan! :--)

    VastaaPoista