perjantai 13. joulukuuta 2013

Finnish RUIS bread




Olipa ihana päivä! Heräsin vasta puolen päivän aikaan taas aamun jälkeen pidennetyiltä yöunilta, pesin vähän pyykkiä ja lähin R:n kanssa DQ:n jätskille. Ja joulu tuli tänään kun posteljooni toi paketin täynnä ruisleipää, jota hostparentsit oli tilannu Nycistä!! Ei lähelläkään mitään ruispaloja, mut paremman puutteessa.. Odottelen myös joulupakettia (no eniten odotan sitä piparisuklaa-osuutta) äitiltä ja hollisterin pakettia, joten oon aina nenä kiinni ikkunassa, kun tosta aina pari kertaa päivässä ajaa noita postiautoja.. Toivottavasti huomenna tulis jompi kumpi! Täällä kulkee tollanen posti myös lauantaina, mikä on vähän hassua..

Siitä sitte jätskiltä tyttöjä hakemaan, dinnerii ja illaks mentiin tohon Traditioniin. Toi on tollanen vähän niinku pieni kylä tai keskusta tossa aika lähellä, tehty vähän sillee eurooppatyylisesti, et tuntuu ihan ku olis jossain Teneriffan rantakadulla, kaikkii ravintoloita, kauppoja ja tosi kauniita maisemia. Siellä oli joku koululaisten joulukonsertti, mutta eihän tytöt jaksanu sitä kattoo vaan halus juoksee hippaa siihen viereen muitten lasten kanssa. Siinä sitte istuskelin lämpimässä mut pimeessä Floridan illassa ja pelasin taas itseni kanssa "yritä pitää kaikki kolme juoksevaa tyttöä näköpiirissä" -peliä. Käytiin myös TuttiFrutissa froyolla ja omnom oli hyvää (jepjep tuli sitten syötyä yhen päivän sisään DQssa ja TuttiFrutissa.. :D).


Kyl siel oikeesti on sitä jogurttiaki jossain..


Tultiin kotiin ja puuhailtiin hetki yhessä tyttöjen kanssa. Kaikki oli jotenki tosi hyvällä päällä tänään ja oli tosi ihana ilta tyttöjen kanssa. E:n peittelin just sänkyyn ja isommat tytöt vielä höpöttää kiltisti A:n huoneessa, mikä on aika harvinaista.. Mut ihanan hiljasta ja rauhallista täällä, taitaa olla joulumieltä jo kaikilla :))

Huomenna Breakfast with Santa tyttöjen koululla. Tää on tällänen jenkkiperinne, näitä on kirkoissa, kouluissa ja kaikissa eri paikoissa, laitetaan mekot päälle ja mennään syömään aamupalaa ja istumaan pukin syliin!

Tänään skypetin ihan nopeesti mun parhaille kavereille, jotka on siellä Puolassa MM-kisoissa. Niiiiin ikävä tuli, olis ihanaa olla siellä! Tsemppiä tytöt huomiseen muodostelmavetoon!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti