maanantai 16. joulukuuta 2013

Elf On The Shelf

Eilen oli tosi mahti vapaapäivä! Tai no aamun kolme työtuntii meni kyllä aika kirvistellessä, väsytti ihan sikana ku oli ollu koko viikon töissä ja ei ois jaksanu kuunnella kenenkää itkupotkuraivareita.. Mut sit lähin K:n luokse "pakoon". Tehtiin pasteijoita, pipareita ja kolme erää pullaa, ja pullasta tuli niiin hyvää!! Siis täällä on kaikki niin erilaista (ilman kosteudesta ainesosiin), että pullan leipomiseenkin on ihan omat niksinsä ja nyt mä osaan!! K:lla oli Suomesta kardemummaa, mikä tietysti tekee oikeen pullan ja siis NAM että tuli hyvää.

Tulin myöhään illalla kotiin ja kaikki tytöt innoissaan esitteli, mitä kaikkea oli ostanu kun oli päässy moolille tänään. Se on kyllä hyvä kun jos oot päivänki pois, nii heti ku tuut kotii nii karitakaritakarita come look at this and that and look what we got and look what I made and karitakarita.. kaikki repii eri suuntiin kattoo kaikkia juttuja.

Nää oli myös eilen ostanu meille Elf On The Shelfin, joka on tosi yleinen jouluperinne täällä. En ollu ikinä ees kuullu tästä enneku luin yhen aupparin blogista pari viikkoo sitte, ja nyt on tullu kyllä joka paikassa vastaan. Kyse on siis tollasesta tonttunukesta, joka nimetään kun se ostetaan. Mukana tulee kans sellanen kirja, jossa on tarina tästä, mutta lyhykäisyydessään tää toimii niin, että se laitetaan johonki hyllylle tai mihin vaan tarkkailemaan ja se raportoi pukille, jos joku käyttäytyy huonosti. Taika on siinä, että joka yö tonttu käväsee napapiirillä pukin luona ja palatessaa asettuu tarkkailemaan eri paikkaan. Aamusin lapset yrittää löytää sen ja se joka sen ensimmäisenä löytää, saa usein jotain kivaa. Tonttuun ei ehdottomasti saa koskea tai muuten taika raukeaa.

Ja lapset uskoo tähän ihan täysillä, ihan niinku joulupukkiinki! Eilen illalla jos joku alko jotain marisemaan nii toinen oli heti että "Hey stop Charlie is watching!" ja ne ilmeet tänään aamulla, kun meijän Charlie oli pompannu jääkaapin päältä pianon päälle. "It is real!!" eikä ees yhtäkään epäilyä siitä, että joku ois voinu vaikka siirtää sitä. Ja näin oon kuullu myös parilta muulta aupparilta, että toimii. Joten innolla odotan, jos tää tois joulurauhan itkupotkuraivareihin!!

Googletin tästä kuvia ja löysin ihania ideoita, mihin tän voi laittaa! Vasenta alareunaa ei ehkä kannata kokeilla lapsiperheessä (ja tää oli vaan alkua listalle muista härskeistä ideoista..), mutta aika hupaisaa kyllä :'D Toi elf kyllä näyttää jotenki tosi creepyltä.. Ja tänään aamulla E vanno että se vinkkas silmää! ;D


3 kommenttia:

  1. hhahahha eikää ihan mahtava juttu toi elf on the self!:D

    VastaaPoista
  2. oi vitsi, tää pitäs ehottomasti alkaa tuomaan suomeenki! :D

    VastaaPoista
  3. Joo niinpä, ehdottomasti! Heti ku mulla on lapsia, jotka ymmärtää jostain jotain, niin meille tulee kyllä oma elf :')

    VastaaPoista