maanantai 23. joulukuuta 2013

I'm a lucky girl.























Kääks enpäs ees tiiä mistä alottaa!! Viimeset neljä päivää on vietetty Miamissa, joten blogin päivittelykin on jääny kokonaan. Extempore-reissulle siis lähdettiin Roosan ja Jossun kanssa, kun kaikki tarvi pienen joululoman töistä.. Viikonloppu alko Jingle Ball -konsertilla Fort Lauderdalessa lähellä Miamia. Lineuppi oli kyllä ihan jäätävän kova näin suomalaiselle - Robin Thicke, Miley Cyrus, Flo Rida, Jason Derulo, Avril Lavigne, Fall Out Boy, Demi Lovato ja moooonta muuta. Ja varmaan sanomattakin selvää, mutta oli kyllä hyvä keikka!! Se loppu siinä sitten joskus myöhään yöllä, joten mentiin yöks Roosalle, joka asuu ihan vieressä. Ahh Roosan hostperheen talo on niiiin upee, siis ihan älytön linna :D

Lauantaiaamusta lähettiin sitten kohti Miamia. Yövyttiin Jazz-hostellissa ihan siinä rannassa South Beachillä. Tää oli siis tällänen kaheksan ihmistä nukkuu (no meillä oli vaan kaks meijän lisäks..) samassa huoneessa tyyppinen ratkasu, ja täytyy kyllä sanoo että pikkusen epäilytti ennenku päästiin paikalle, uskalsin mennä vaan koska Roosa oli ollu tuolla aikasemmin. Mutta siis, ihana paikka!! Heti ku tultiin sisään niin siinä alhaalla "olohuoneessa" (jossa oli iso telkkari, koneet, lautapelejä, joulukuusi ja vaikka mitä) kaikki tietysti tervehti ja näin, siis jotenki tosi ihana ilmapiiri kaiken kaikkiaan. Koko hostelli oli täynnä ehkä 17-25 vuotiaita ihmisiä ympäri maailmaa, suurin osa yksin matkassa näkemässä maailmaa, tosi samanhenkistä porukkaa. Meijän huoneessa oli meijän lisäks joku australialainen tosi kiva jätkä ja joku skeittari. Kukaan ei tietenkään hengannu siel huoneessa, joten saatiin siel isossa huoneessa ihan rauhas laittautuu ja muuta, joten toimi tosi hyvin! Tästä lystistä maksettiin 25 dollaria yöltä, eli euroissa noin 35€ kahdelta yöltä.

Lauantaina oltiin koko päivä shoppailemassa. Tarvin vähän siistimpiä vaatteita, koska siis tällä puolella Atlantia kun illalla mennään ulos, niin sinne ei todellakaan lähdetä farkuissa ja kivassa paidassa, niinkun Suomessa. Moneen ees 18-vuotiaille sallittuun paikkaan ne ei ota sisään ja kuulin myös tarinan, että jossain oli ollu kori, mistä oli pitäny valita itelleen lainakorkkarit, jos omia ei ollu matkassa. Täällä perus baariasu on semmonen peppuvilkkuumakkarankuorimekko ja ainaki 13 senttiset korot. Ihan tohon mä en kuitenkaan kyenny, mutta kivan mekon ostin ja korkkaritkin tuli ostettua, koska en tuonu ainuitakaan Suomesta ees tänne. La-su välissä tuli sitten tutustuttua vähän Miamin yöhön, mutta eipä siitä täällä sen enempää..

Sunnuntaiaamu hengailtiin siinä meijän hostellin terassilla ja siirryttiin siitä sitten makaamaan beachille. Illaks lähettiin Miamin Downtowniin eli Miami Beachiltä tonne pilvenpiirtäjäpuolelle. Mentiin Baysideen, joka on semmonen iso turistirysä paikka, mut paljon kivoja kauppoja ja ravintoloita. Käytiin syömässä Hard Rock Cafessa, jossa olin viimeks ollu seittemän vuotta sitten, joten tuli kivoja flashbackejä! Oli kyllä aika kiva istuu siinä terassilla veden ääressä 30 asteen lämmössä, kuva ei tietenkään kerro tosta hienoudesta kun sadasosan, mutta..

Tänään herättiin vähän aikasemmin ja nautittiin hostellin ilmasesta pannariaamupalasta siinä terassilla. Mentiin taas muutamaks tunniks rannalle ja iltapäivällä lähettiin ajamaan Fort Lauderdalen Sawgrass Millsiin shoppaamaan viimesiä joululahjoja. Vähän vaikee uskoo, että huomenna on jouluaatto, Suomessa sitä usein on sanonu että ei oikeen tunnu että olis joulu, mutta nyt tiedä miltä tuntuu kun tuntuu että ei tunnu että ois joulu. Lol toivon ettei mun äikänope ikinä eksy tänne blogiin. Tähän väliin Fun fact of the day, täällä käytetään lol:ia ihan eri tavalla kun Suomessa. Jos suomessa vastaa johonki viestiin vaan että lol, tuntuu ku toista ei kiinnostais tai toinen on 13-vuotias. Mutta täällä se tarkottaa samaa kun: Hahhahah :DDD eli siis mitä se nyt oikeestikki tarkottaa, lots of laugh ja sitä käytetään tosi paljon. Ja mitä oon ymmärtäny niin täällä hih tai hah ei kai tarkota mitään, niitä ei kai ymmärretä niinku naurahdukseks..
Ei pysty millään auringos silmät auki, mutta eiköhän tosta tunnelma välity. 
Aika sairaan siistii, että huomenna on jouluaatto ja tänään oltiin rannalla 30 asteen lämmössä.

Käytiin vielä Ikeassa syömässä vähän lihapullia, vein molemmat tytöt kotiin ja omaan pihaan pääsin tossa kasin jälkeen. Mä tälleen sopivasti skippasin kaikki jouluvalmistelut! No tänään kyllä laitoin sitten vielä tuuvingin (= imelletty perunalaatikko) imeltymään, kun olin luvannut tehdä sen jouluksi tai no oikeestaan siks, että mä en varmaan pystyis juhlii joulua ilman sitä.. On muuten hyvää.

Ainiin, mainitsinkin että meillä oli tossa 3v-päivä. KATSOKAA mitä ihanaa mulle tuotiin kotiovelle!!! Viime vuonna vuosipäiväyllätys oli ihan älytön, mutta enpä uskonu saavani mitään erityistä nyt, kun toinen on toisella puolella maailmaa. Mutta siis voi hyvää päivää I'm a lucky girl.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti