sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Malls in Florida

Eilen oli ihana vapaapäivä! Nukuin pitkään ja aamupäivästä lähin sitten ajamaan Nikon luokse etelään. Siis voi miten ihanaa oli taas nähä ihmistä, jonka on tuntenu ihan muksusta asti! Siitäkin jo pari kuukautta kun Niko täältä viimeks lähti. Mentiin sit shoppailee koko päiväks, eka Wellington Greenin moolille ja sitten Gardens moolille. Täällä siis nää ostoskeskukset on tosi erilaisia kun Suomessa. Ne näyttää täällä kaikki ihan samalta: ensin ajetaan sisään sellaselle tielle, joka kiertää koko sitä aluetta. Nää parkkipaikat on tietysti ihan jäätäviä, aina kun liikutaan autolla. Tossa Sawgrass mills moolilla on esimerkiks 11 000 parkkipaikkaa siinä pihalla (niin ei hallissa, vaan pihalla, eli ihan hyvän lenkin saa heittää sinne kauimmaisille) ja silti viimeks kun sielläkin kävin nii parkkis niin täynnä et ihmiset tulee heti kyselee et mistä oot lähössä ku tuut moolin ovista ulos ja ihmiset oli parkkeerannu tien viereen ruoholle ja mihin kaikkialle.. Ja niin tästä puheen ollen, yks asia minkä oon täällä oppinu: AINA paina tarkasti mieleen 1. mistä ovista tulit moolille sisään ja 2. missä se auto sillä parkkiksella on. Kuulostaa tyhmältä, mut on oikeesti täällä tosi tärkeetä. I learned the hard way.

Kaikki nää moolit näyttää myös sisältä ihan samalta. Ne on yks tai kaks kerroksisii tollasii hämähäkinverkkoja, että aina kun tuut sellasella aukiolle niin siitä lähtee taas viis eri käytävää eri suuntiin niin että varmasti meet ihan sekasin siitä, että mistä tulit ja mihin oot menossa. Ja kaikista löytyy toi Food Court eli siinä on parikymmentä eri fast food mestaa ja yhteiset pöydät niin että kukin voi hakee ruokansa mistä haluu ja kaikki voi tulla hulluks siit metelistä. Se on ihan ku söisit jossain ala-asteen ruokalassa. Ihan kaikista löytyy myös nää samat tavaratalot Macy's (jollain mooleilla on kaks eri..), JcPenney, Sears ja Dilliards, ja muutenki kaikki kaupat on aika samat. Tossa Gardens moolilla on kyllä jaoteltu kaikki järkevästi niin, että alakerrassa on kaikki peruskaupat, ja yläkerta sitten täynnä kaikkia kalliimpia merkkejä, mitä voi kuvitella, siel on vieri viereen Burberryt, Louis Vuittonit, Chanel, Prada, Ted Baker ja ihan kaikki..

Noniin tää meniki nyt tälläseks ostoskeskukset jenkeissä kertomukseks!! Tai en oikeestaan tiiä päteekö tää ostoskeskuksiin vaan Floridassa..? Mut joo shoppailtiin kyllä ihan huolella, mä taas vaihteeks ostin pari paitaa abercrombielta ja Nikolla oli varmaan kymmenen kassii päivän päätteeks.. Shoppailtiin vähän tuliaisia Nikon tyttöystävälle Victoria Secretiltä, mä pääsin valitsemaan ku toinen oli ihan kujalla ja voin sanoo että aika kivoja juttuja sieltä lähti sit mukaan! she is a lucky girl ;D Kelpais mullekki..

Illalla tulin myöhään kotiin, mutta täällä oli ihan täys meno päällä kun tytöillä oli kavereita yökylässä. Piilouduin nopee lukkojen taakse, mut keskiyön jälkeen tuli sitten oveen koputus. Tytöillä oli itku kurkussa kun pelotti vieraassa paikassa niin ettei uni tullut. Noh Karita rientää apuun! Mun porukat Suomesta oli lähettäny tytöille jouluks Mauri Kunnaksen kirjan englanniks, se käteen, tytöt peittojen alle ja siellä sitten luin tyttöjen keskellä suomalaisista tontuista, kunnes viimenenki tyttö tuhisi syvässä unessa.

KÄÄK mun hostperhe on tänään alkanu ettii seuraavaa aupparia sit mun jälkeen!! Tuli ihan surullinen olo jo tosta :D Kohtahan tää jo loppuu! No ei vaiskaan mut kuitenki.. :D

5 kommenttia:

  1. Joo munki perhe kattelee jo uusia auppareita!!! Ihan tosi tosi hassua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii!! :D Tuntuu tosi hassulta et koht mun pitäis kertoo jollekki uudelle et millasta täällä on asua ku tuntuu et ite just vast tulin! :D

      Poista
  2. Mua nii ärsyttää noi food courtit. Vihaan jos pitää syödä sellasessa hirveessä hälinässä ja sit tulee vaan heitettyä jotain naamaan tosi nopeaa kun haluaa äkkiä pois. :D Ei yhtäään niin nautinnollista kun jossain tavallisessa yksittäisessä pikaruokalassa, tai varsinkaa ravintolassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä!! Hirvee ruokalameininki.. Meki eilen ajettiin Wendy'siin toisel puolel tietä tolt moolilta ku ei haluttu syödä siin hälinäs, vaikka oiski kaikki maholliset fast food mestat ollu siinä :D

      Poista
  3. Oliko se victorias secret siellä Sawgrass milssissä outletti vai normi? Missäköhän sellainen ois Miamissa?

    VastaaPoista