tiistai 17. joulukuuta 2013

JINGLE BALL TICKETS!


Hehh aamulla kun herättiin niin Charliella näytti olevan UNO-peli kesken ja tää oli tietysti lapsista hilarious! Musta on taas niin hilarious kun lapset uskoo tähän niin kovasti. Kyllä Charlie kävi yöllä pohjoisnavalla, palatessaan nappas lumiukot pelikavereiks ja uno-kortit hyllyltä, tietty, miksipä ei..

JIHUUUUU äskön ostin lipun jingle ballin perjantaille, 80$ hujahti sinne, mutta lineuppi tälleen suomalaiselle on aika kova: Miley Cyrus, Robin Thicke, Austin Mahone, Ariana Grande, Demi Lovato, Armin Van Buuren, Enrique Iglesias, Fall Out Boy, Flo Rida, Avril Lavigne, Jason Derulo ja Fifth Harmony. Että kiitos kyllä kelpaa!!! Suomityttöjen kanssa mennään kattomaan :)

Tänään oli tosi kiva päivä, käytiin R:n kanssa päivällä leffassa kattomassa Delivery Man, joka oli ihan älyttömän hyvä leffa! Odotin sellast aivot narikkaan -komediaa, mut there was more to the story.. Kannattaa käydä kattomassa! Sit käytiin syömässä ja pyörittiin moolilla. Vieläkään en oo yhtäkään joululahjaa ostanu! Mut kyllä tässä vielä ehtii..

Sit tyttöjä hakemaa, dinnerii, läksyt ja puistoon. Äskön vielä letitin A:n ja E:n hiukset tässä the Voicen finaalia katellessa ja just kävin peittelemässä molemmat sänkyyn. Nyt siis keksin vielä jotain hauskaa Charlielle ja sitten petiin!

Heh tässä näyte miten mun half-finnish tytöt puhuu suomea.. :D Mä kuulostan kyllä ihan idiootilta, ei pitäny olla mikään blogivideo, mutta piti nyt laittaa tänne että pysyy turvassa..




3 kommenttia:

  1. Ihana video! :D Voi vitsit kun kuulostaa kivalta toi Jingle Ball! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana video!! :) onks sua pyydetty muuten puhuu/opettaa tytöille suomee? :)

    VastaaPoista
  3. Heheeh joo hymyilyttää toi vieläki :D Nooh ei, mua ei erikseen oo pyydetty, mutta vähän sen takia nää kuitenki halus nyt suomalaisen aupparin, että tytötkin vähän oppis.. Toisaalta taas mä oon tullu tänne oppii englantia, joten puhun kyllä tyttöjen kanssa aina englantia vaikka ne suomee ymmärtää kyllä aika hyvin :D Hostejen kaa tulee kuitenki puhuttuu aika paljoo suomee eli siinä sitten kuuntelemalla tytötkin oppii.. :)

    VastaaPoista