tiistai 18. maaliskuuta 2014

Friendly's

Eilen oli taas vaihteeks perus aupparipäivä. Aamutouhustelut, päivä vapaata, tytöt bussilta, dinneri ja läksyt. A:lla on ollu "lemmikkinä" tollanen grasshopper terrariossa melkeen kuukauden, mutta eilen siitä sitten aika jätti ja me järjestettiin sille hautajaiset takapihalla..

A askarteli paperista ruumisarkun sen jälkeen kun selitin, ettei se voi haudata isoa muoviboksia maahan. Siinä taas kyllä kyseltiin englannintaitoja, kun piti selittää 9-vuotiaalle maatumisen periaatteita..


R.I.P. Pidettiin myös hienot puheet, rukoiltiin ja laulettiin. Tottakai.

Illaks mentiin taas puistoon. Siis tytöt haluu tonne ihan joka päivä, aina ne löytää sielt uusii kavereita ja sit ne leikkii niitten kaa hippaa niin kauan kunnes sanon että on aika lähtee kotiin. Täähän sopii mulle hyvin, on helppoo ku mikä. Tytöt on tosiaan sen verran isoja, etten varmaan ees pysyis niitten perässä siellä liukumäissä, joten mä istun siellä picnic-pöytien ääressä muitten vanhempien kanssa, teen mitä haluun, kunhan muksut on koko ajan näköpiirissä. Välillä jos puistossa ei oo muita muksuja, niin sit leikin tyttöjen kanssa! Mut tosiaan mikäs täällä floridan lämpimissä illoissa istuskellessa! Josta puheenollen, eilen oli vielä 9.40pm ja oikeestaan keskiyöhön asti 27 astetta lämmintä, vaikka pilkkopimee tulee jo ennen kaheksaa. Ihanaa, se on niin paras fiilis ku tuntuu et kuolee kuumuutee keskellä yötä!!


Kun olin saanut tytöt iltapesujen jälkeen sänkyyn, lähin vielä Randyn kanssa ulos, kerranki ku oli mahollisuus ku hostvanhemmat kotona. Mentiin Friendly'siin jätsille ja siis ei hyvä jumala noita vaihtoehtoja.. eka sellanen lista kaikkia annoksia ja sit viel tommonen rakenna ite juttu, että 5 scoops of ice cream + 3 toppings, ja tossa sitte lista vaihtoehtoja..



Tovi meni mulla valitessa ja sanotaanko nyt vaan että lopputulos sisäls aika tosi paljon cookie doughia ja reese'sejä.. Kuvassa ei näy, mutta ton kermavaahton alla toppingina järjetön määrä cookie dough kuutioita.. OMNOMNOM


Tänään olin aamulla treeneissä (huuh mikä workout taas kerran, huomisest kävelyst tulee tuskaaa) ja iltapäivä laiskoteltiin Randyllä. Katotiin vaan eiliset uudet jaksot himymistä ja two broke girlistä, syötiin jersey mike'sin subit (täällä on siis kaks miljoonaa eri subway-periaattella toimivaa ravintolaa) ja niin, eipä tehty oikeen mitään.. A:n hain tänään kouluta asti ja sen jälkeen taas peruskaavalla dinneri ja läksyt. Leikittiin pihalla hetki K:n keksimää peliä, minkä se oli asfalttiliiduilla piirtäny maahan ja se oli oikeesti tosi hyvä! Sit kuitenki puistoon vielä illaks taas kerran, jossa oltiinki kaheksaan asti, sit iltapesut ja nyt just peittelin pienet sänkyyn.

1 kommentti:

  1. must on niin kiva lukee sun blogii ku kerrot kaikkii port st. lucie juttui! mun täti asuu kans siel ja tuntuu jotenki niin hassulta et joku muuki on eksyny sinne, ku eihä se silleen mikään hirveen iso paikka oo x) meki käydää aina tuol friendly's ja aaaah miten hyviä noi jätskit on!! :D t. anonyymi

    VastaaPoista