sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Saint Lucie Fair

Työntäyteinen, mutta loistava päivä! Aamulla A:n tutor-tunnin jälkeen tehtiin täällä tyttöjen kanssa kotihommia. Mul tuli sit aamupäiväl jotenki tosi huono olo ja mahaan sattuu sillee et alko silmät vuotaa, just semmone olo ettei pitäis olla tekemäs mitää muuta ku makaa sikiöasennos pimees peiton alla. Mut minkäs teet ku tytöt siinä pyörii ku hyrrät innosta lähtemässä fairiin. Siis nyt on kyllä sana, jota ei ihan oikeesti löydy suomen kielestä, fair?! Tsemppasin ihan, mutta google kääntää "messut" :D Joka tapauksessa. Ei siin muu auttanu ku kunnon buranat naamaan ja hymy pyllyyn! Joskus tää on tämmöstä.

Ajettiin sit Saint Lucie Fairille. Se on tommonen jokavuotinen tapahtuma täällä, missä on jätti-iso vähän niinku tivoli ja sen lisäks kaikkee muuta kivaa. Tosi ihanaa päästä työn ohessa kaikkeen tälläseen, mut toisaalta toi on taas mulle työpäivänä tosi rankka, kun pitää koko ajan olla kaikki juoksentelevat jalat näköpiirissä, asettaa rajoja ja kuunnella valituksia asetetuista säännöistä. Mut paha olo meni ohi ja oli tosi kivaa laitteissa!






Kaikki kojut oli tälläsii ihanan jenkkejä. Huomioikaa "fried dough" siis uppopaistettua keksitaikinaa.. taivas. Ja ei siis ollu ironiaa, mä voisin varmaan elää tolla. Pelitki oli kaikki niin jenkkejä.. ei tääl oo mitään sellasia ärsyttäviä pikkuleluja niinku lintsillä, vaan ku vaikka kaadat pallolla yhen tornin tölkkejä nii saat sellasen metri kertaa metri pehmon?!?


Tuolla oli muun muassa Pig Racing.. :D Hihii olipa hupaisaa katottavaa..


Törmättiin tuolla sattumalta pariin tyttöjen kaveriin, joten hetki mentiin niitten kanssa ja mä sain kans hetkeks aikuisseuraa. Oltiin tuolla yheksän tuntia ja paluumatkalla tytöt nukahtiki heti autoon. Ja kyllä tuntuu itelläki toi juokseminen jaloissa! Mut älyttömän hauskaa oli. Tytöt meniki sit heti nukkuu kun tultiin kotiin, joten mulle tuli tässä ihana Oscar-rauha!! Kivaa ku ei kerranki tarvii valvoo tai herää ihan liian aikasin!




1 kommentti:

  1. kiva postaus! ja vitsi tää sun blogis on kyl aivan ihana ♥ tykästyin tähän heti ku tänne tulin :)! ulkoasu, kuvat, sun kirjotustyyli, kaikki nappaa :)!

    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista