lauantai 8. maaliskuuta 2014

Totanoooin..

Ohhoh 200 päivää jo täällä! Siis kohtahan tää jo loppuu herranjumala :DD Tuntuu niin hassulta ku sillon ku tänne tulin ja luin muitten auppareiden blogeja, jotka oli täällä ollu jo yli puol vuotta ja ne oli jo sellasia konkareita ja ooks mä nyt yks niistä?! :D Ei tunnu siltä, ihan ku just olisin tullu ja kaikki on edelleen aika ihanaa ja uutta ja hienoo, vaikka muutaman päivän päästä tulee 7 kuukautta täällä täyteen. Miettikää, jos tää ois vaihtovuosi eli 9kk nii vuosi alkais olee aika lailla jo pulkassa ja olisin tulossa kohta jo kotiin :D Mut ei nyt sentään.
Pitkästä aikaa sain taas viikonloppuvapaita: koko perjantai ja lauantai off work! Mitään ihmeempiä en ehtiny suunnitella, mut koska ei näit vapaita tääl omassa huoneessakaan oo hirveen kiva viettää niin R:n kaa lähettiin eilen  koko päiväks ulos. Käytiin lounaalla ja sit leffaan. Käytiin kattoo non stop, joka oli tosi hyvä, niinku lentokoneleffat nyt yleensä. Illaks sit mentiin tollaseen huvittelupaikkaan en nyt tiedä miksi sitä kutsuisi, mutta siellä oli kaks tosi hienoo 18 reijän minigolfrataa, slick track ja tavallinen karting, zipline, batting cages ja miljoona muuta juttua.



 Pelattiin molemmat minigolfkentät ja ajettiin kartingii, joka oli ihan älyttömän hauskaa. Mun lemppari oli kyl tollanen kuminauhatorni, mitä piti kiipee ylös, oli huomattavasti vaikeempaa ku miltä näyttää mut ihan älyttömän hauskaa :D Ja alastulo vasta oliki ihan parasta :D Siel oli trampoliini alla nii pysty vaa sujahtelee tuolt läpi :D






Noniin sit ilta meni mielenkiintoseks ku oltin lähös tuolta syömään joskus ysin aikaan.. Tullaan mun autolle, jonne olin jättäny mun laukun, kaikki mitä mul oli taskuis oli puhelin, ja auton ovet oon kuitenki saanu lukkoon kun sieltä lähdettiin. Hmmmmmm. No toi alue ei ollu mitenkään jäätävän iso, että ei niitä paikkoja voi hirveesti olla mihin ne olis tippunu. Käytiin kysymässä front deskiltä ettei kukaan oo sinne tuonu, ja siitä pari työntekijää tuli sit ettimään niitä meijän kanssa. Kierrettiin KAIKKI maholliset paikat moneen kertaan ja kun ei mistään löytynyt, niin vielä minigolfradoilta kaikki maholliset raot maassa taskulamppujen kanssa yms. Joku kaks tuntii etittiin, jonka jälkeen tuli kyllä pääasiassa vaan hämmennys, koska ei ollu enää yhtään mahdollista paikkaa missä ne vois olla, ja meijän lisäks tuolla oli vaan pari perhettä, jotka ois ihan varmasti vieny ne front deskille jos olis löytäny.

No soitin sit hostdadille että totanoooin.. :D Nää on näit puheluit, joita auppareille tulee pakostiki joskus vastaan, onneks mun avaimet hukassa scenaario oli kyllä näistä pahoista puheluista ehkä miedoin, kun ottaa huomioon että jotkut aupparit on joutunu soittaa että yks lapsi on hukassa tai auto on tuusannuuskana tai lapsi on tuusannuuskana.. No hostdad oli vaan että jaahas, että se lähtee tuomaan meille toiset avaimet. NO SITTEN kun siinä vielä joku 15 min tän puhelun jälkeen vielä juteltiin varmaan kymmenen työntekijän kanssa tästä siinä kun ne oli sitä mestaa sulkemassa, nii yks työntekijä tulee siihen jostain, en tiiä missä se oli tän koko kaks tuntisene etsintäoperaation aikana piileskelly, että onks teiltä avaimet kadonnu.. NO HELVETTI ON ja siinä se sitten ottaa ne taskustaan, että tossa. ÄLÄ VIITTI ET SIT VOINU VIEDÄ NIIT SINNE FRONT DESKIN LOST AND FOUNDIIN KOLME TUNTII SITTE KU SE OLI LÖYTÄNY NE KARTING AUTOSTA?!?! Kiva että löyty, mutta ihan turhaa käännettiin joka ikinen kivi siellä. Soitin sit hostdadille et löyty, ja lähettiin viel R:n kaa hakee ruokaa. Mentiin Soniciin, joka on ehkä jenkein pikaruokala ikinä. Siinä ajetaan sellasiin koloihin autolla, painetaan nappia kun haluut tilata, tilaat, maksat siinä kortilla ja tarjoilijat tuo sun ruuat autolle RULLALUISTIMILLA :DD Siis sellasilla jenkki nelipyöräsillä, oikeesti apua ihan ku leffoissa :D No kotona olin sit joskus way too late, mutta hauska päivä kyllä oli.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti