keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Laskiaistiistai helteessä ja lehmät huutokaupassa

Noniiin olis taas hirveesti asiaa (tai no ei nyt oikeesti sentään mitään asiaa, mut kirjotettavaa)! Eilen en päässy kirjottamaan, tuli taas illalla joku ihme huono-olo kohtaus että hyi että. Onneks sain pienet sänkyyn vielä kohtuullisen hyvän sään aikaan. Kai mulle yritti tulla toi sama stomach flu, joka tytöillä oli aikasemmin, en tiiä, mut hirvee yö oli..

Aikasemmin päivällä tein laskiaispullia!! Vaikkei nyt pulkkamäkeen täällä ihan pääse, niin piti nyt laskiaistiistaita muistaa. Plus kaikilla oli facebookissa niin ihania pullakuvia et alko himottaa ihan liikaa. Lapset tykkäs noista ihan sikana, ei vaan toi "laskiaispulla" sana jääny millään päähän vaikka kovasti yritettiin hostmomin kanssa, vaan halusivat kutsuu noita doughnuts. Hyvän pullan tekeminen tällä puolella maailmaa on kyllä lähes mahdotonta koska 1. ei oo kardemummaa (paitsi mulla, kiitos äiti) 2. ei oo oikeenlaisii jauhoi (bleached ja self raising ja kaikkee muut outoo mitä näil on) 3. ei oo tuorehiivaa 4. ei oo leivinpaperii (paitsi meillä ku ollaan vähän eurooppalaisia, mut tiiän monia jenkkiperheitä jotka käyttää vaan foliota ja siihenhän jää tietysti kaikki kiinni) ja 5. ei oo raesokerii. Eipäs tullut valmiista kuvia, joten tässä vielä paistamattomina! 


Tänään alko päivä tosi mahtavasti kun oli paha olo viimein poissa, siis kyl sitä taas muistaa miten ihanalt tuntuu olla terve. Aamupäivällä treenailin pihalla ihan hyvän tovin (tää pihalla treenaaminen on kyllä sellasta hotvoimistelua, että terve) ja päivällä menin käymään tyttöjen koululla lounaalla niitten kanssa. Hain kaikille subit ja sitten sieltä koulun front officesta visitors pass ja sitten cafeteriaan. Ainakin noitten koulussa sinne tosiaan voi mennä vanhemmat lasten kanssa lounaalle, mikä on musta aika kiva idea pitkän koulupäivän keskellä! Kävin sit noukkii E:n sielt cafeteriasta ja voi hyvä luoja, mä muistin et meil oli kova meteli ala-asteen ruokalassa mut siis vannon etten kuullu tuolla ees omia ajatuksia. Onneks kuitenki niillä, keillä on vanhempi lounaalla, on etuoikeus että saa mennä ulos syömään, joten sinne suunnattiin ja kohta K liitty sitten seuraan. Se on kyl tosi kivaa ku noi on niin innoissaan ku ne näkee mut siel koulussa, ja niin ylpeenä esittelee kaikille kavereille :D Sitten tuli A myös lounaalle ja mässäiltiin siellä sitten subwayt koulun pihalla.




Tänään oli ihan loistava ilta!! Hostmom oli menossa tyttöjen kanssa uudestaan tonne fairille, jossa me oltiin jo viikonloppuna, ja sano että mä voin tulla myös mukaan. Lähdin niiden kanssa koulun jälkeen sinne, oltiin pari tuntia, jonka jälkeen nää oli kohta lähössä jo kotiin, mutta Randy oli tulossa sinne illaks kavereitten kanssa, joten mä jäin sitte sen seuraan! Oli kyllä ihan loistava ilta. Tuolla oli myös ihan oikee karjahuutokauppa, siis ihmiset tosisaan puhelimet korvilla huusi lehmistä. Tuli kyllä sellanen olo että nyt oon niin väärässä paikassa :D Mutta tossa teille video ja laittakaahan äänet päälle ja kuunnelkaa tota huutokaupan pitäjää!! Siis ihanku jossain leffoissa!!


Nähtiin myös hieno tiger-show, jossa oli neljä sellasta jätti-isoa tiikeriä ja käytiin kattoo taas pig racing, niinku viikonloppunakin. Ja sit siel oli myös kaikkii tosi söpöi elukoita..



Ja kaiken tän farmiasian lisäks tietysti pyörittiin laitteissakin, toi oli yhteentoista auki niin hyvin oli aikaa. Maistoin myös ekaa kertaa elämässäni fried oreota (perus fair-ruokaa täällä) ja siis ei hyvää päivää siin oli varmaan viikon kalorit yhessä suullisessa! Mut herkkuu oli :D Laitteissa täällä soi tosi monissa musiikki ihan täysillä ja valot on tosi hienoja, tossakin oli kunnon strobot ja musiikki, jotka sain ton näyttää kyl tosi siistiltä!


Kun fair menu kiinni, niin mentiin vielä hakemaan vähän ruokaa mäkkäristä ja Randy heitti mut sit kotiin. Kiinnostus herää neljän tunnin pääst töihin on aivan huipussaan, mutta kyllä se taas siitä lähtee kun ylös pääsee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti