torstai 6. maaliskuuta 2014

Tornado Warning


Olipas jännä päivä! Hirveen reipas olin aamulla ku en menny takas nukkumaan vaan treenaamaan. Treenattiin aamu D:n pihalla kun gym ei ollu vapaana, tulin käymään suihkussa ja päivän sit hengailin R:n kaa ulkona. Tollon puolen päivän aikaan oli jo tornadovarotukset voimassa, vaikka siis ulkona oli tosi kiva ilma, vähän tuulista vaan. Seurailtiin siinä kyllä koko ajan vähän päivityksii tosta ja kotiin kun tulin sit iltapäivällä, niin puhelin alkoki täristä ihan täysillä ja tuli tällanen..


Ei ollu mikään paniikin aihe, ulkona ei oikeesti ollu ees paha ilma (oon nähny täällä sata kertaa pahempaaki), mutta toi "Hätätiedote" ja "Take shelter now" yhtäkkii ponnahtaneena sun puhelimen näytölle jostain ei kyllä kuulostanu hirveen hupaisalta. No sit vähän ton jälkeen tuliki kyl vettä hetken aikaa aika paljon, mä olin yksin kotona ja istuin patiolla kattelemassa taivaalle, koska olisin halunnu nähä tornadon, mut se jäi nyt näkemättä. Mut tosiaan tornadohan ei välttämättä ees muodotu sellaseks näkyväks pyörteeks, vaan jää vaan myrskyks ja tän päivästä en kutsuis ees myrskyks. Jos olis hurrikaanista kyse niin sit oisin varmaan jo jossain tuolla Georgian kohilla matkalla sisämaahan.


Illalla oliki sit ihan älyttömän kaunis ilma. Auringonlasku oli niin liila, että ulkona oli vaan sellanen liila valo, että kaikki oli ihan liilaa. Täs ei oo mitään instafilttereitä vaan ton näköstä oli.. tällästä en kyllä muista koskaan nähneeni Suomessa? Täällä on ollu varmaan parikymmentä kertaa, ja tietysti ne näyttää vielä oikeesti niin miljoona kertaa hienommilta.


Jos ei viel oo tullu täst blogista selville niin täällä menee siis kaikki sääilmiöt kyllä ihan päinvastoin mitä sulle on aina opetettu. Täällä tippuu puista lehdet nyt - maaliskuussa. En tiiä miks (ne luulee että talvi oli loppukesä/syksy?), mutta joka tapauksessa nyt ne tippuu ja se on musta ihan tyhmää. Näyttää ihan syksyltä mut silti lämpötilat nousee päivä päivältä ja nyt kun oli vielä joku viileempi aamu viime viikolla, niin jengi on ihan fiiliksissä, koska nää on viimesiä viileitä sitten taas seuraavaan noin yheksään kuukauteen. Ihan niinku Suomessa iloitaan elokuun viimesistä lämpimistä illoista. Ainiin ja tänään oli koko päivän 28 astetta lämmintä ja tornadovarotuksissa varotettiin myös isoista rakeista. MITÄ?! Oisin varmaan kuollu nauruun tai hämmästykseen tai johonki jos olisin sellasii tänään nähny. Kaikki on täällä niin väärinpäin ja hullunkurisesti.

Look!! Näyttää syksyltä! Yök.


Tämä ei kyllä oo mikään ihmeellinen, sama kun tossa aiemmassa treenivideossa, mut tänään piti tehä betonilla, kun menee vielä vähän vaikeemmaks ei-joustavalla pohjalla ja ilman pientäkään alamäkee. Nyt on treenauksen alla taas jo uusia niin hienoja juttuja, etten malta oottaa että opin tekee ilman mitään helpotuksia nii sit voin taas postailla näitä laatuvideoita.. :D
Laitetaan tää nyt tänne ainaki äitille katottavaks ja itelleen muistiin! :D



Tulee kyllä niin masennus aina, ku nää videot on aina nopein laittaa puhelimest youtuben kautta yksityisinä tänne, nii sit ku ton jälkeen toi ehdottaa kaikkii gymnastics-vidoita mis neljävuotiaat vetää kaiken tän sata kertaa hienommin ja puhtaammin.. Mutta koskaan ei oo liian myöhästä eiks se niin menny!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti