maanantai 24. maaliskuuta 2014

Spring Break!

The easiest day at work! Oli oikeestaan eilen ja tänään tosi helppoa.. Eilen pääsin käymään kesken työpäivän treeneissä, mikä piristää aina tosi paljon ja kun tulin kotiin, niin hostmom oli lähtenyt tyttöjen kanssa shoppailemaan, joten mulla oli jopa pari tuntia hiljainen talo -aikaa keskellä työpäivää!! Nää on näitä aupparin luksushetkiä. Pidettiin sit leffailta ja katottiin despicable me kakkonen.

Tänään sit alko monella aupparille painajaisviikko: spring break. Lapset kotona aamusta iltaan, mikä tarkottaa aupparille täyttä työviikkoa. Thank god mun tytöt menee joka päivä horsecampille, eli saan pitää vielä mun luksusvapaatunnit päivällä!! Tää kuulostaa siltä, kun aupparit vihais työtänsä, ei todellakaan näin, vaan kun asut kolmen lapsen kanssa niin ne hiljaset tunnit on vaan luksusta..

Tänään sitte seittemän aikaan hereille, lunchit valmiiks, tyttöjen hiukset leteille ja kävin viemässä tytöt niiden kaverille, joka äiti sitte ajaa ne tonne leirille. Mä sitten hain ne sieltä iltapäivällä, ja tyttöjen kaks kaveria tuli meille leikkimään, koska niiden vanhemmat oli vielä töissä. Siellä taas ajeltiin mun minivanillä meitsi ja viis tyttöä, jotka kaikki laulaa ihan täysii Katy Perryy, kun se tulee radiosta. Noi on taas niit hetkii ku alkaa vaan hymyilyttää..

Tultiin meille, syötiin yhessä dinneriä ja tytöt halus mennä vielä uimaan, vaikka oliki sateinen päivä. Siellä ne sitte polski takapihan uima-altaassa monta tuntia, kunnes kavereita tultiin hakemaan. Äskön katottiin vielä mun tyttöjen kanssa Frozen, joka ollaan kyllä nähty jo leffoissa, mutta siis toi on niin hyvä!! :D Nyt sitten tyttöjä tässä vähitellen nukkumaan..

Rankkaa duunia!


Pääsiäisestä.. joka on joskus en ees tiedä millon.. mutta täällä on heti ystävänpäivän jälkeen ollu joka kaupassa kymmenen hyllyy täynnä pääsiäiskrääsää. Vaikka kinder-munat onkin laittomia, niin kyllä nää korvikkeita keksii. Pehmoleluista suklaattomiin yllätysmuniin (mikä järki?) ja kaikkeen muuhun tosi tarpeelliseen. Sama ruljanssihan on ollut jokaista juhlaa ennen, mutta että pääsiäinenkin?!? Vannon että 90 prosenttii tän maan lapsista ei ees tiedä miks sitä juhlitaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti