maanantai 3. maaliskuuta 2014

Tumbling-video :D

Herranen aika kun oli vaikeeta nousta aamulla!! Aika hyvin näin reilussa puolessa vuodessa on tottunu tohon 5.45 herätykseen, mut siis välillä ku se kello soi tuol toisel puolel huonetta niin tekis vaan mieli rakentaa ritsa ja ampuu se sielt alas mielummin ku nousta sammuttamaan. Olin niin ajatellu olevani tänään tosi ahkera, mut nukahin sit kuitenki takas aamutytötunnin jälkeen..



Päivällä olin treenaamassa kuitenki! Tai oltiin D:n takapihalla treenaa. Tulee kyl kiva workout tos paahtavas auringos, tänääki oli 30 astetta lämmintä. Hehee nyt tulee mun eka tumbling-video, toivottavasti nää näyttää puolen vuoden pääst vähän paremmilta :D Nyt siis vajaa pari kuukautta treenausta takana. Tässä backbend kickover, minkä oon tehny ekaa kertaa jo monta viikkoo sitte, mut tossa ku oli pieni tauko nii sen jälkee onki ollu lievästi sanottu vähän ongelmii sen kaa :D tässä eka kerta ku onnistu taas ilman mitään apuu, huudosta voi päätellä. Siis toi on oikeesti niin hitosti vaikeempaa ku miltä näyttää, menkääpäs seuraavana iltajumppana siltaan ja yrittäkää potkasta yli.. no niinpä.



Treenien jälkeen kävin vähän ostoksilla dollar treessä. Siis täällä on tosi paljon tollasia dollarikauppoja, joista dollar tree on kyllä paras. Kaikki maksaa yhden dollarin eli 75 senttiä. Ei tietenkään oo mitään laadukasta tavaraa, mut sieltä saa ihan kelvolliset versiot esim. meikinpoistowipeseista, kaikista hiusjutuista ja kaikesta muusta sellasesta käyttötavarasta. Sheiverinki ne teräpakkaukset yhen dollarin, mitä ne maksaa Suomes joku 20 euroo -.- Nyt on taas oleellista informaatiota, mutta pointtina vaan, että täällä vois elää myös tosi vähällä rahalla. Tuolta saa myös ruokaa ja siis oikeestaan ihan kaikkee mitä voit vaan tarvii. Ärsyttävää ettei tälläsii oo Suomessa! Opiskelijabudjetilla hakisin tosi mielelläni kaikki esim. siivoustavarat ja kaikki keittiötarvikkeet dollarilla ja laittaisin rahat sit kaikkeen kivempaan..

Ilta töissä meni aika tavalliseen tapaan. E kiukutteli kotiläksyistä ihan huolella, mistä palo sitten illan puistoreissu, mutta pelattiin sitte mun tuomaa muumipeliä myöhemmin tossa terassilla. Tytöt sain sänkyyn just sopivasti enne how i met your motherin uuden jakson alkamista, ja siihen perään vielä two broke girls, niin olipa kyllä tykki tv-ilta!

2 kommenttia:

  1. Hahah, olin salilla venyttämässä spagaattia, kun katoin ton sun videon, tuli hyvä mieli ! :D

    VastaaPoista