sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Saturday

Noniin eilisestä ensin! Meni vähän myöhään toi kotiintulo nii ei huvittanu enää illal kirjottaa.. Toinen päivä vapaata siis ja R:n kaa suunnattin ulos. 




Maneetteja nähtiin taas!! Siis ne on jotain tollasia hylkeen tapasia mustia tosi isoja möllyköitä. Nää kuvat on tosta intracoastalin rannasta, missä jostain syystä on aina tollasta tummempaa vettä..

Meijän molempien hyvä ystävä, tää A:n kaverin suomalainen äiti, joka on kyl siis niin ihana ihminen, laitto sit jossain vaihees viestii et tultaisko illal käymään, joten sinne sit suunnattin ku oltiin ulkoiltu päivä! Katjan kautta alunperinkin tutustuin Randyyn. Matkalla käytiin Checkersissä, eilen julistin Sonicia ehkä jenkeimmäks pikaruokalaks ikänä, mut tää tulee kyl ainaki hyvänä kakkosena. Siis kaks autokaistaa, ei ollenkaan sisätilaan, vaan sit tommonen luukku mist voi hakee ulkona oleville pöydille ruokaa.. :D Tää on mahollista just vaan Floridassa.



Mentiin sit Katjalle ja oli ehkä loistavin ilta pitkään aikaan. Joka kerta ku sinne taloon menee nii tuntuu et lähtee viis kiloo pulleempana, niin tälläkin kertaa.. Katjan mies oli tehny ihanaa rapukeittoa ja sen kanssa valkosipulileipää. Sit deep fried beans, homemade kettle corn (Katja oli jo nimenny tän crackiks, ja nimen ymmärtää erittäin hyvin kun maisto, ihan taivaallista ja niin koukuttavaa). Kettle corn on yks mitä ei taida Suomesta saada ja sitä tulee kyllä ikävä, se on siis käytännössä makeeta popcornii mut siis nammm se on niin herkkuu!! Siihen sit päälle vielä oli mansikkakakkuu tarjolla, ja kaiken tän lomassa sangrialaseja huuhtoutu myös ihan sopivasti. Oltiin Randyn autolla liikenteessä ja kerranki ei-ravintolassa, niin kyllä teki oikeesti ihan hyvää. Meil oli ihan älyttömän hauska ilta, naurettiin ihan vedet silmissä, noi on kyllä huippuseuraa. Lähettiin sieltä vielä joskus ihmisten aikoihin, hengailtiin Randyn kanssa vielä tovi ja sit nukkumaan.

Täällä siirrettiin siis viime yönä kelloja (niin että sain vielä tunnin vähemmän uniaikaa ennen aamun töitä..), mut eiks se oo Suomes eri aikaa ku niit siirretään? Eli nyt taidetaan mennä kuuden tunnin aikaerolla?

Katjan kisu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti